Limbopedia Menu

Limbopedia

Limbopedia is de eerste online reisgids voor de provincie Limburg. We leggen de focus op historische gebouwen, erfgoed, cultuur en vooral verhalen van lokale inwoners. Het verhaal achter deze bezienswaardigheden dus, waar we massaal naar op zoek zijn.

Ons grote doel is onze rijke Limburgse geschiedenis samen te brengen met toeristen. Je kan alle informatie terugvinden per bezienswaardigheid. Maar niets kan je beletten om zelf enkele leuke routes uit te stippelen om zo meerdere bezienswaardigheden te bekijken en per fiets, auto of vespa van deze route te genieten.

Limbopedia is een initiatief van vrijwilligers, ondersteund door online marketingbureau JBWorks, los van enige overheid, belangengroep of instelling.

Heb je zelf een leuke locatie in je gemeente (binnen Limburg) of een uniek verhaal dat absoluut thuis hoort op onze website? Aarzel dan niet en help onze online reisgids uit te werken tot een complete gids die nooit verloren gaat.

Ontdek alle prachtige bezienswaardigheden en natuur in Limburg met deze Online Reisgids

In samenwerking met:

Logo Onroerend Erfgoed

Duinengordel

PXL

FM Goud3

logo-uit-in-vlaanderen

logo streekproducten

Een uniek verhaal?

We zijn op zoek naar prachtige bezienswaardigheden binnen Limburg. Heb je zo een mooie locatie waar iedereen tot rust komt? Prachtige natuur of een historisch erfgoed? Of misschien een uniek verhaal met oude foto’s van je overgrootvader? Dan zijn we naar uw verhaal op zoek!

Adverteren op Limbopedia

Wil je mee profiteren van de toeristische aandacht dan kan je adverteren op Limbopedia. De kost van de advertenties gaat integraal terug naar het onderhoud, verder uitwerken en vertalen van deze online reisgids!

Contact

Heb je vragen over Limbopedia of het adverteren? Wil je een leuke aanvulling doen op één van de bezienswaardigheden of heb je gewoon een andere vraag?

Dit delen met je vrienden?