Limbopedia Menu

Bree

Bree heeft heel wat troeven om haar bezoekers te verwennen. Kom genieten van het romantische centrum met haar historische gebouwen, kwaliteitsvol winkelaanbod en leuke terrasjes. Rondom Bree centrum kom je tot rust in de landelijke dorpen, elk met hun eigen pareltjes. Hou je van actie tijdens je bezoek aan Bree, breng dan de fiets of je paard mee. Een uitgebreid fiets- en ruiter- en menroutenetwerk leiden je door de prachtige natuur.

Wandelen kan je in GrensPark Kempen~Broek, het mooiste grensoverschrijdende natuurgebied van meer dan 200 ha ongerepte natuur. De vele bewegwijzerde en goed onderhouden wandelpaden nodigen uit om op ontdekkingstocht te gaan. Bree is een stad van meer dan 1000 jaar oud, maar levendiger dan ooit!

Ontdek zeker ook ons uitzonderlijk grote en unieke aanbod aan molens in Bree of dompel je onder in het feestgedruis tijdens één van de vele evenementen.

Toegangspoort Pollismolen (Molenstraat 56 – Opitter) is elektronisch geopend om de natuurliefhebber nog meer toegang te verstrekken tot de wandel-, fiets- en ruiterkaarten. Men kan er 7 dagen per week terecht om via een folderautomaat kaarten aan te schaffen en voor leuke weetjes over het GrensPark Kempen~Broek.

Toerisme Bree
Vrijthof 10
3960 Bree
Tel. 0032 (0)89 84 85 61
toerisme@bree.be

Dit delen met je vrienden?